Je iPad gebruiken als muziekcenter

Met een gratis iPad kan je verschillende apparaten koppelen en besturen. Zo wordt een iPad een soort grote afstandsbediening van je huis. Je kan de tablet niet alleen gebruiken als afstandsbediening, maar ook als muziekcenter. Koppel de iPad aan een bluetooth streamer en je bent direct de dj van je eigen huis. Een mooi voorbeeld is een soundbar die je met bluetooth aan je tablet kan koppelen. Via de soundbar kan je de leukste muziek streamen en het hele huis laten meegenieten.

Met een iPad ben je de dj van je eigen huis. Muziek vanaf je computer kan je rechtstreeks op je iPad plaatsen om deze als een muziekcenter te gebruiken. Een gratis iPad zorgt al snel voor de beste muzieksensatie. Je hoeft niet eens een aparte app te downloaden om te genieten van de muziek. Met de itunes app kan je direct al je muziek orderenen in speellijsten en een shuffle toepassen. Met de shuffle selecteert de gratis iPad zelf welke volgorde je liedjes worden afgespeeld. Zo krijg je niet drie keer dezelfde artiest achter elkaar.

Een gratis iPad heeft nog veel meer te bieden dan alleen een muziek koppeling. Zo kan je de tablet ook gebruiken om nog veel meer dingen te besturen in je huis. Denk aan de lampen of zelfs de zondecoratie. Het is allemaal mogelijk met een iPad als muziekcenter in je woning. Vanaf nu ben je zelf de dj in je eigen woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>